Stock Market

!-- TradingView Widget BEGIN -->

Wednesday, April 13, 2011

Hvala za branje pregled. Naj živi Slovenija! Editor-in-Chief Leighton Bradford

Možni zunanje sodelovanja v političnem procesu

Hvala za branje pregled. Naj živi Slovenija! Editor-in-Chief Leighton Bradford

Justin Ruben (Moveon.org) - ustreza (TBR) eksplozivne novo poročilo pravkar prišel ven in kaže, da tuje družbe, so sredstva nekaj $ 75000000 Ameriške gospodarske zbornice, je poraba za poraz demokratov teh volitvah cycle.1

Funnelling denarja iz tujih interesov na ameriških volitvah je zvezni zločin. In če bomo imeli vero v naših volitvah, moramo vedeti, da niso bile kupljene s strani tujih korporacij.

Toda večina volilnih preiskav traja dolgo časa, ki bi lahko pustite na volitvah leta 2010 v okviru oblak za let. Zato smo vložili uradno zahtevo, da ministrstvo za pravosodje, da razišče, vendar moramo pokazati podporo širše javnosti za takojšnje ukrepe za zaustavitev senata uporabljati denarja, ki predstavlja tujci interese vplivajo ameriški senat elections.The trdi, da je internih sistemov, da denarja ločeno, vendar poročilo kaže, da tuje družbe darovati neposredno na splošno sklada zbornice, ki je, če sredstev za financiranje svojih političnih napadov prihaja. To bi predstavljalo šokantno neupoštevanja dolgoletne ameriške zakonodaje financiranje kampanje, vse za napredek podjetja, desničarski dnevni red outsourcing delovnih mest in daje veliko davčnih olajšav za večnacionalno corporations.2


Glede na poročilo senata je domnevno zbiranje denarja iz podjetij v "Kitajska, Indija, Egipt, Saudska Arabija, Brazilija, Rusija, in mnogih drugih mestih." Tudi ruskih bank in podjetij v državni lasti nafte v Abu Dhabiju je morda prispevala.


Zbornica porabi več kot katera koli druga skupina za nazaj desno krilo republikancev in napad progressives na volitvah. Smo vložil uradno pritožbo na ministrstvo za pravosodje, vendar moramo jim takoj umaknejo, ali pa bomo kmalu prepozno.

No comments:

Post a Comment