Stock Market

!-- TradingView Widget BEGIN -->

Sunday, May 15, 2011

Трактат про бідність


TBR Лейтон Бредфорд редактор головний
Вам не потрібно звернутися до високих ідеалів мовою при описі болів і страждань, пов'язаних з бідністю. Розкіш та нео-дарвінізму є переважаючою атрибути декадентського суспільства. Холодної блага ринкових сил, не повинні диктувати чи найманий працівник, може чи не може забезпечити для своєї сім'ї. У людини повинні бути надані гідні Житлова заробітної плати. Житлова гідної заробітної плати нагороди важка робота, але дозволяє недоторканність людської гідності. Адміністрація Буша нахилився до підриву різної соціального захисту та нормативних обмежень.

Американська мрія повинна бути найпопулярнішим мети. Критики не повинні по всій видимості, саме праведним чи цинічним. Середній американський громадянин має право на успіх. Успіх не повинен співпадати з расизмом, нео-дарвінізму, чи консерватизм. Що ви збереження? Приміщення або ідеал, виправдовуючи нерівновага між імущими і незаможними.

Громадські лідери отримують можливість, з ресурсами, пропонованими сім'ї, зі створенням походження Житлова заробітної плати. Я вважаю, пряма кореляція між стабільністю платити більше і, зниження пов'язаних з економічними злочинами. Збереження американській сім'ї недоторканими повинні бути пріоритетними. Опора на благо філантроп або корпоративних капітан соромно. Є цілий ряд людей, які будуть просочуватися. Збільшення заробітної плати не буде перешкоджати компаній нижнього рядка. Реалізація цього плану може зміцнити образ життя працівника. Значення, більше грошей у кишеню окремих осіб, таким чином, більше деталей споживається. Це забезпечило б каталізатором для натурального господарства. Економіки зміцнення до фінансової відповідальності стабілізації середнього будинку сімей.

Останній день издольщина з права на працю держави, перешкоджає прогресу середнього класу. За бажанням зайнятості стала анти-теза союзів і профспілок. Сліпий жадібності обраних, за тіні неявній необхідність стримування особи, від повороту прибутку будь-якою ціною. Останній ділового клімату відображає згадане вище заяву. Як ми прийшли, щоб наші корпоративні львів Ca RTE Бланш, як воно відноситься до вільного підприємництва? Ці передбачається баронів промисловості задоволенням платять в середньому працівник нічого або майже нічого, тим самим, що виходить глобалізації. Наша бізнес-модель не може конкурувати з соціалізовані бізнесу, таких як Китай або Мексика. Сер Томас Гоббс Левіафан, може допомогти нам зберегти це реально, коли справа доходить до влади і грошей. Деякі з них можуть відчувати його тіло працює на суспільство залишається цинічним (Гоббс). Реальність цього цинізму визнає помилковість чоловік. Вірте чи ні, ми іноді не праві. Гоббс намагався попередити нас про не-прив'язав агресії в людство, і необхідність обмежень або контролю. Нео-дарвінізм і його двоюрідний брат, консерватизм, заохочує расову та економічного відділу, поряд з класової боротьби. Ви часто бачимо політиків і журналіста приймаючи удари один на одного по телебаченню, словесні лицарські, "багато що належить зробити ні про що!" Я напевно, що в один момент часу, працівників засобів масової інформації приділяли менше уваги своєї слави, і більшою мірою на отримання історії права.

Працюючих бідних повинно відчувати себе обмеженим, коли є менш привілейованих синів і те і дочка, відправляються в бій ворогові, повертається, щоб заробити мінімальну заробітну плату. Чому бізнесмен відчуваю себе так загрожує платити своїм працівникам гідну заробітну плату Житлова? Людина повинна бути відділений від звіра! Людина має право на існування, він би і ні? Як щодо платоспроможності світло Білл!

No comments:

Post a Comment